torek, 7. junij 2011

Izziv #31 - Modro poletje

V tokratni izziv Craftalnice prijavljam tole voščilnico, ki je namenjena malemu Anžeju. Tokratni izziv mi je še posebej všeč, saj je morskega značaja in kaj boljšega za primorko. Obožujem morje in vse kar je povezano z njim.

Tako je nastala tudi ta čestitka na morski osnovi, magnolina štampiljka malega mornarčka, pa galebčka, par trakov in čipke in že je tu nared.

 Takole zgleda naš mornarček od blizu.....Za barvanje sem uporabila copic markerje. Podlaga je bela, da se našega mornarčka lepše vidi.

 Ker tako posebna čestitka mora imeti posebno kuverto, sem se lotila tudi tega dela. Sama sem naredila kuverto, mislila sem da bo težje, pa je šlo kar hitro, odrežeš zalepiš, preluknjaš in zavežeš pa je.


 V notranjost vedno dodam kakšen odtis, tako sem uporabila peščen gradek in svetilnik. Mislim da ta odtisa lepo ponazarjajo poletje in nas kar vabijo na plažo, da se malo namočimo.
 Za tekst sem se odločila da ga sprintam na paus papir in s pisanimi kamenčki pritrdim na podlago. Da bi vse skupaj delovalo še bolj morsko sem iz papirja izrezala valovčke, ki predstavljajo morje.

to čestitko prijavljam še v naslednje izzive:
Hanna and Friends

7 komentarjev:

  1. Lepa. Še posebej mi je všeč notranost.

    OdgovoriIzbriši
  2. Zelo je ljubka.
    Všeč mi je, ker si izdelala tudi njeno notranjost. Lp

    OdgovoriIzbriši
  3. vedno se posvetim tudi notranjosti, saj če ne izgubi ves svoj šarm. Uživam v tem kar delam, to pa je pogoj za dober ustvarjalni čar.

    OdgovoriIzbriši
  4. Zelo lepo čestitko si naredila, se čuti da z občutkom in pozornostjo na vse detajle in samo vsebino, LP:)

    OdgovoriIzbriši
  5. To pa je čestitka za malega korenjaka :)

    Všeč mi je svetilnik :)



    Lepo prosim, da izklopiš preverjanje z besedo pri oddajanju komentarjev :) Članicam CRAFT-alnice boš prihranila marsikatero minutko :)

    Kako to narediš, si lahko pogledaš tule

    OdgovoriIzbriši